søndag 22. juni 2014

Marshmallow Snacks

Heihei!

Da er sommeren her og du har sikkert mange planer slik som meg! Kanskje planene dine alt starter i morgen? Eller kanskje du alt har begynt? Jeg begynner i hvert fall i morgen! Og først ut er det feiring av St. Hans! Vi skal nemlig samle familien for litt grilling og kos!

For meg kommer høydepunktet med grilling i det vi er ferdig med all grillingen og jeg kan finne frem marshmallows som skal varmes og ikke minst spises!!! Det holder som oftest med 2 eller 3 stykker, men det er ikke skikkelig grilling og St. Hans feiring før jeg har fått spist litt Marshmallows! Kanskje du også er slik som meg?

Hvis du derimot ikke liker å grille Marshmallows på grillen, har jeg et annet forslag som både store og små kommer til å elske! Jeg laget dette til 17 Mai i år og mine nevøer var veldig fornøyd! Jeg hadde laget mine klar på forhånd, men hvis du vil kan du jo la alle som skal være med få lage sine egne like før de skal spises. Alt du trenger er Marshmallows, Sjokolade som du smelter og kakestrø! Dette er en gøy aktivitet som du kan gjøre sammen med de små! Det er super enkelt og går veldig fort! I tillegg så er det ikke mye gris med dette!

Slik gjøre du.


Finn frem Marshmallows!
Ha kakestrø etter eget valg i en skål.
Smelt sjokoladen i vannbad.

Dypp Marshmallows i den smeltede sjokoladen slik at den bli dekket.
Rull den så i kakestrø. La de stå noen minutter slik at de stivner.
Ta deg en marshmallows, spis og kos deg!
Nyt sommeren!



Som jeg sa er dette veldig enkelt å lage! Men det er også kjempe godt!




Think Pink!









søndag 15. juni 2014

Varme Epler På Grillen!

Hei hei!

I dag stråler solen utenfor og termometeret utenfor viser 20 grader i skyggen! Med andre ord er dette en perfekt søndag! Om ikke så lenge skal jeg på grillbesøk hos min kusine! Grilling med familien er selvsagt et must om sommeren! Ingenting er så koselig som når hele familien samler seg for å lage mat. Det er da vi har muligheten til å prate sammen, le sammen og tulle sammen! Både store og små koser seg på slike dager, og jeg får selvsagt muligheten til å være super tante Katrine! Og som super tante må jeg alltid ha med meg noe til mine søte små! hva jeg kommer til å lage i dag er jeg ikke helt sikker på enda, så mens jeg tenker ut noe lurt tenkte jeg å dele forrige helgs dessert med dere!

Denne desserten passer perfekt hvis dere skal grille, den er super lett å lage til og selve stekingen gjøres på grillen av seg selv, mens du sitter å spiser grillmaten din!

Denne desserten kan du godt la barna i familien få lov til å lage, men husk å forklar dem om knivbruk før de går i gang!

Dette trenger du:
1 eple per person
1 dl sukker
3-4 ss kvernet kanel
20 ml eple juice per eple
Hakkede mandler (om ønsket)
Folie
Smør


Slik gjør du:

Form folie til skåler, pass på at du har høy nok kant til å kunne brette sammen sidene til et tak til slutt. 


Bland sammen sukker og kanel i en skål.
Skrell eplene som du skal bruke og kutt dem i biter. 
Dryss over sukker/kanel blandingen etter smak og behag.
Ha så på hakkede mandler, smør og gjerne litt rosiner hvis du har tilgjengelig.
Hell så litt eplejuice over det hele, og brett sammen folie kantene til en liten pakke.


Ha foliepakkene på grillen og la dem stå å trekke til du er ferdig å spise maten din.
Ta av pakkene og server varme. Server gjerne med pisket krem eller is og nyt en liten bit av lykke!



Håper du liker denne lille desserten og at du får en strålende søndag!

Think Pink!











søndag 8. juni 2014

klovnekake ~ Clown cake first birthday

Hei!

Da var jeg tilbake! Ble litt lenger mellom mine innlegg enn jeg hadde regnet med, men så er jo også livet slik at ikke alt blir helt slik som forventet! Hadde ikke vært gøy hvis vi viste alt før det skjedde! Men nå er jeg tilbake! Jeg har jo som nevnt tidligere, en del kaker på lur. I dag kommer et innlegg som jeg skulle ha delt med dere for lenge siden. Jeg ble spurt for en stund tilbake om jeg kunne lage en kake til en liten prins sin første bursdag. Jeg har tidligere lage kaker til han to søstre, så da jeg ble spurt kunne jeg jo selvsagt ikke si nei!

I familien til denne lille prinsen har de som tradisjon at første bursdagskake har klovner som tema. Så tema ble som dere sikkert forstår klovner. Jeg har laget en klovnekake til storesøsteren hans før, så jeg ville derfor lage en helt ny og spesiell kake til prinsen. Min mening er at ingen kaker skal være like, for vi er alle unike og trenger derfor noe unikt som kun er ment for den ene personen som skal få kaken.

De forskjellige klovnefigurene er laget av fondant. Jeg har brukt ferdig laget fondant kjøpt på Panduro til disse figurene. jeg kunne selvsagt ha laget dem av MMF elle av hjemmelaget fondant, men jeg er ikke så glad i den konsistensen når jeg skal lage figurer. Da foretrekker jeg heller fondanten kjøpt på Panduro, den er mer tøyelig og formelig.

Jeg foretrekker derimot å bruke hjemmelaget MMF til å dekke kaker med. MMF er en solid fondant å bruke til kakelokk, det går ikke så fort hull i massen og den smaker godt!

Som du ser på bildene har jeg ikke bare laget klovner til pynt men også stjerner. På hver stjerne står det en bokstav. Til sammen blir de selvsagt den lille prinsens navn! Jeg vet ikke med deg, men når jeg tenker barnekaker tenker jeg stjerner, glitter, magi og søte figurer. Jeg prøver derfor å gjøre bursdagskaker for barn så spesielle som mulig.

Vel her er i hver fall resultatet! En klovnekake med masse farger og festligheter. Hva synes du? Likte du kaken? Gi gjerne en tilbakemelding på hva du synes!

Til neste gang...


Think Pink!