Om Katrine~ThinkPink

Hei!

Dette er da altså meg, Katrine!
Det er jeg som driver bloggen, baker kakene og drømmer meg bort i søte fristelser hver dag.
Til daglig er jeg lærer og elsker virkelig yrket mitt! Det er ingen  dager som er like og jeg kan boltre meg i nye opplevelser og inntrykk hver dag! Når jeg kommer hjem fra jobb, er jeg så heldig at jeg får lov til å drive med verdens beste hobby! Jeg får nemlig lov til å bake, skape, forme og smake på kaker!

Som liten hadde jeg to drømmer den ene var å bli lærer den andre var å bli konditor! Med tiden så ombestemte jeg meg og var innom tanken på flere forskjellige yrker. Men da tiden endelig kom for å velge og panikken grep meg for jeg ikke visste hva jeg ville så ble det ønsket om å bli lærer som dukket opp på nytt. Jeg hadde nesten helt glemt drømmen om å bli konditor, frem til jeg en dag ble utfordret på å lage en kake. Og etter det har jeg funnet min store glede i livet! Jeg er så heldig at jeg får leve ut mine to største drømmer! OG jeg får i tillegg lov til å dele dem med dere!

Som en del andre lurer du kansje på hvorfor bloggen heter akkuratt Katrine~ThinkPink.

Katrine representerer selvsagt navnet mitt, Katrine.
~ er et tegn med en helt spesiell betydning for meg og min bestevennine.
ThinkPink startet som en tullesetning jeg pleide å si til mine venner da de var stresset. ThinkPink betyr her altså slapp av, ro deg ned, tenk positive tanker så vil alt du ønsker skje. Rosa er en rolig farge, vi forbinder den med noe søtt og snilt. Tenk rosa tanker, tenk gode tanker.

Håper dere liker mine bakverk, min kreativitet og mine drømmer! Skulle det være noe er jeg tilgjengelig flere steder, du kan finne meg på både facebook, instagram og på Mail, så ikke vær redd for å si hei en dag!

Instagram: katrinethinkpink
Mail: katrinethinkpink@hotmail.comKlem fra meg til deg!

Think Pink!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar