søndag 7. august 2011

Dåpskaken til lille Emilie

Da var jeg her igjen med et nytt innlegg!
Etter en super ferie i Danmark med familien, bar det hjem igjen til et litt anderledes land enn da vi forlot det to uker før. Det har vært en trist periode og de fleste har sørget over noen de kjente eller ikke kjente. Det spiller ingen rolle, det skulle ikke ha skjedd i det hele tatt! Men det er i slike triste perioder det er desto viktigere å glede seg over de gode hendelsene. Og hva er vel ikke mer gledelig og fint enn dåp av en liten prinsesse! Og heldig som jeg er fikk jeg æren av å lage kake!

Denne gangen var det lille Emilie som skulle døpes. Dette er datteren til en av mine nærmeste venninner, så å få lage en av kakene satt jeg virkelig stor pris på. Mor til Emilie hadde tatt en titt på dåpskaken jeg laget til Milla for ikke så lenge siden og ønsket seg en likedan.

Kaken til Emilie ble ikke helt make til den forrige. Vi er alle forskjellige som mennesker og fortjener derfor alle en helt spesiell og egen kake synes jeg. Som den forrige dåpskaken har jeg laget en Red Velvet Cake med maskeponekrem. Kaken er dekket med MMF. Pynten er av sjokolade penslet med spiselig glitter for å gi den et lite BLING! Kaken må jo være prinsessen verdig!
Som du kan se har jeg laget mine typiske sjokoladeroser. Når man har lært seg å lage dem er de ikke så vanskelige. Det eneste hinderet er egentlig temperaturen ute. Er det varmt der du sitter smelter sjokolade lettere og det kan ta lenger tid å lage dem. Jeg anbefaler derfor ikke å lage dem om sommeren, spesielt i hundedagene! Men hvis du bestemmer deg for å lage dem i denne perioden har jeg et supert tips til deg. Frys ned rosene underveis. På den måten smelter de ikke. Det tar litt lenger tid for du må vente litt, men resultatet blir alltid bra og det er jo det viktigste!

Utenom sjokoladerosene har jeg laget noen sjokoladehjerter som jeg har pyntet med. Og så for å få et lite spill i pynten har jeg laget en enkel hvit sjokolade orkide som jeg penslet lett med rosa spiselig glitter. Jeg har også pyntet med noen søte små pynte barnesko fra Nille og pyntesmokker kjøpt i Danmark.

Og vipps så hadde vi en ny kake! Håper du likte kaken! Ligger ved et bilde av dåpskaken jeg fikk lov til å lage til Emilie sin storebrors dåp for 1,5 år siden også!


Think PinkGRATULERER MED DAGEN!
~~~~~~~~~~<3<3<3~~~~~~~~~~Marcus


2 kommentarer:

  1. Var nydelig kake du hadde laget Katrine!! Og SÅ mange roser.. Skulle ønske jeg hadde din tålmodighet!

    SvarSlett
  2. Tusen takk Birgitte:D

    Hehehe ja ble en del, men jeg merker ikke at tiden går når jeg lager dem. Derimot var det litt vanskelig denne gangen siden det var så varmt ute og sjokolade holdt på å smelte i hendene hehehe:P

    Må bare få sagt at du var en helt utrolig nydelig brus Birgitte! Gratulerer så mye til dere:D

    SvarSlett