
Jeg har kledd kaken med MMF. Og pynten er laget av sjokoladepasta. Kaken var super lett å lage og tok ikke så lang tid. Jeg merker at for hver gang jeg lager slike kaker nå så går det litt fortere! Og det er jo kjempe greit! Til sammen med steking og pynting kan vi vel si det gikk 4t. Men ikke sammenhengende. Jeg pleier å lage selve kaken et par dager før så jeg får fryst den ned. Da holder den seg fersk til jeg skal bruke den samtidig som at alle smulene som er lett for å komme ikke smuler så veldig. Når man da smører kaken ser den mye finere ut. Det er også lettere å smøre den!
Sjokolade figurene kan du lage et par dager før. De holder seg helt fint så lenge de står KALDT! Har lest på nettet at men kan fryse ned sjokoladepasta å ha i opp til 6 måneder. Men jeg foretrekker da heller helt ferske varer å tar derfor ikke å benytter meg av denne muligheten. Jeg anbefaler det heller ikke. For som med alt annet går også sjokolade ut på dato;)
Håper du likte denne kaken. Veldig kjekt om du har positiv kritikk eller forslag å komme med:)
Think Pink
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar