mandag 9. januar 2012

Bryllupskake

♥ Størst av alt er kjærligheten ♥
Jørgen ♥ Cassandra!

I går var jeg i bryllup til verdens beste Jørgen og Cassandra! Gratulerer så utrolig mye med den store dagen til dere begge!
Denne dagen var ekstra spesiell fordi dette var en av mine beste venninners bryllupsdag! Jeg og Cassandra ble kjent med hverandre på videregående, da vi begynte i samme klasse! Det tok ikke lang tid før vi var uadskillige! Vi er så like på så mange måter at det til tider kanskje kan bli litt for mye for alle andre rundt oss. Vi kan vel trygt si at vår humor er veldig intern til tider og at det er kun vi to som forstår den! Men godt er det. Alle mennesker burde ha en Pompel eller Pilt i sitt liv! En som du vet alltid er der selv hvor lang tid det måtte gå mellom hver gang man snakker sammen. Ikke at det er et problem for oss hehehehe!

Da Cassandra spurte om jeg kunne lage bryllupskaken for henne kan dere tenke dere hvor stolt jeg ble! Å få lage en slik kake er jo en stor ære. Bryllupskaken er jo HOVED kaken i et bryllup! Så jeg skal helt ærlig si a det var ikke bare med glede jeg sa ja, men også med litt engstelse! Engstelse for at kaken ikke skulle bli slik som brud og brudgom ønsket. Engstelse for at jeg skulle skuffe! Og ikke minst engstelse for at noe skulle gå galt! Til vanlig ville jeg vært urolig for å ta på meg en slik oppgave, bare fordi kaken er så viktig, men denne gangen var det vel ekstra skummel på en utrolig gøy måte fordi at det var min bestis som skulle ha den. Det er grusomt å skuffe andre, men det er verst å skuffe dem som man bryr seg om! Og i dette tilfellet hadde det vært helt forferdelig om noe gikk gale! Men nå skal jeg ikke sende dere på feil spor her! Selv om jeg gruet og engstet meg en del så var det på en god måte! Disse følelsene presset meg til å prøve å overgå meg selv, de presset meg til å virkelig gå inn for å gjøre en god jobb! Og jo mer jeg jobbet med forberedelsene og selve kaken jo mer nøt jeg hvert sekund! OG DA resultatet sto ferdig var det en litt emosjonell Katrine som sto å beundret kaken. Gleden ved å faktisk få det til var helt fantastisk! OG enda større var gleden over å vite at denne kaken var heeeeeelt spesiell! Denne kaken var ingen like! Denne kaken var Cassandra min beste venninne sin bryllupskake og jeg hadde fått lage den til henne!
Kaken er laget av red velvet. Dekket med ostesmørkrem og mmf. Rosene er laget av hvit sjokolade som jeg har farget. Etterpå har rosene blitt overdrysset med 3 forskjellige typer glitterpulver i forskjellige farger. Fargetemaet i bryllupet skulle være lilla. Rosene er derfor farget i sammen nyanser som temaet.


Think Pink!

6 kommentarer:

 1. For en nydelig kake :D Du er kjempe flink Katrine :D Klems fra Karoline, Biancas Kusine :D

  SvarSlett
 2. Nyyydelig Katrine!! Du har gjort en super jobb :) Imponert!

  Klem fra Lillebeth

  SvarSlett
 3. Kjempefin kake Katrine! Skulle nesten tro du var profesjonell ;)

  Mange klemmer fra Påskeøyen

  SvarSlett
 4. Tusen takk dere:D Dere er så søte:D <3

  Hehehehehe Stine kan helt ærligt si at det var enkelte ganger i løpet av denne kakeprosessen at jeg ønsket du vær litt nærmere så jeg kunne rådføre meg litt. Tar foresten komentaren din som et komplimang siden du tross alt er profesjonell kondittor;) Miss u!!!!! Gleder meg til du kommer hjem! DA skal vi på cafe :D <3 Stor klem bort til dere på påskeøyen :D

  SvarSlett
 5. Super fin kake! Du er virkelig flink!

  SvarSlett