søndag 5. februar 2012

Statens vegvesen kake

Dere som har besøkt bloggen i det siste har sikkert sett at den ikke har vært helt i stand, men nå jobber jeg på spreng for å få den fikset! Har fått oppdater ganske mange av sidene nå så det er kommet bilder på dem igjen. Har derimot en del sider igjen, og det tar litt tid fordi jeg må laste opp alle kakebildene mine på nytt. Men mens dere venter på de siste sidene kan dere jo kose dere med et nytt innlegg!!!

Her i uken hadde min kjære kusine Lene bursdag! For anledningen spurte hun om jeg kunne lage en kake. Og som dere alle vet, klarer jo ikke jeg å lage en helt vanlig kake. Hva er gøy med det! Da hun da utfordret meg på å lage en bil kake med vegvesenet som pekepinn måtte jeg jo bare gripe sjansen. Hun sendte over bilder for inspirasjon å resultatet ble som du ser her!

Kaken er en red velvet cake dekket med MMF og bilen er laget av puffet ris med Marsh mellows. Rundt kanten på kaken har jeg sprøytet med en stjerne tipp grønnfarget Royal Icing for å lage gresstuster. Jeg har også laget et par gress tuster på toppen av kaken.

Jeg skal ikke skryte på meg noe som helst med denne kaken. Jeg har jeg ikke bakt selv denne gangen, det var det min supersnille mamma som måtte. Jeg har nylig klart å få skulderen ut av ledd for x antelle gang som betyr at jeg selvsagt er ganske øm. Det å lage kakerøre er overhode ikke så lett da. Men når jeg har en så snill mamma som jeg har så går det på et vis. Mamma har derfor bakt og styrt på. Hun var også snill nok til å lage selve MMF for meg og kjevle den ut for meg. Med andre ord så har jeg vel egentlig bare pyntet kaken og ikke noe mer. Men resultatet ble til slutt en artig, søt og kjekk bursdagskake laget med masse kjærlighet og gitt med enda mer kjærlighet onsdag morgen kl 06.30 like før det bar av sted på jobb:)


Gratulerer med dagen Lene ♥

Think Pink!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar