
Kaken består av sjokoladekake med sjokolade smørkrem, slik som den andre kaken også var. Meningen med kaken var at denne lille skulle være til henne helt alene, kaken er derfor laget i en rund form med 15 i diameter, så det er ikke storekaken det er snakk om, men stor nok for en person!
Jeg dekket kaken med blå MMF, til pynt laget jeg en regnbue av farget sjokoladepasta og hvite skyer av MMF. For å gi kaken en finere kant nede har jeg laget en liten perlekant av hv ite sukkerkuler rundt. Jeg har brukt Wilton sine denne gangen.

Som dere ser så ble ihvertfall resultatet av kaken slik som på bildet. Selv ble jeg superfornøyd. En liten søt kake til en liten Prinsesse på sin bursdag, det er slik det bør være!
Som du sikkert har sett har jeg nevnt en del ganger i mine innlegg at jeg bruker sjokoladepasta når jeg lager pynt. Og i det siste er det en del som har spurt meg hvordan jeg lager dette. Tenkte derfor å ligge ved oppskriften som jeg pleier å bruke.
Think Pink!
Sjokoladepasta oppskrift.

100 g Lys sirup
Slik gjør du:
1. Smelt sjokoladen i vannbad. Når den er smeltet helt sitter du den til avkjøling i ca 5 min.
2. Når sjokoladen er avkjølt (ikke kald fortsatt varm) har du i sirupen, rør godt til det blir en fin masse og alt er blandet seg.
3. Ha plastfolie i en skål og ha sjokoladeblandingen oppi. Dekk hele sjokoladeblandingen med plastfolie, slik at den er godt innpakket.
4. La sjokoladeblandingen stå i kjøleskapet til den er stiv, dette tar ca 3t, men jo lenger du lar den stå jo lettere er den å jobbe med siden!
5. Før du skal bruke sjokoladepastaen vil den være helt stivnet, ha den derfor i mikroen i ca 10 sekunder. Den blir da lettere å kna. Men husk sjokoladepasten smelter fort så ha den IKKE for lenge i mikroen!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar