mandag 7. januar 2013

Cupcakes til barnedåp

HEI alle sammen!!! GODT NYTTÅR!!!

Håper DU har hatt en fantastisk juleferie, med masse kos og god mat! Jeg for min del har hatt en super juleferie som alltid! Har tilbrakt den med både familie og venner, så man kan trygt si jeg har fått det beste av alt i år! Har spist god mat og kost meg masse med filmer på tv, snop i julestrømpen og julekaker på fatet, så nå ruller jeg rundt her og burde kansje vurdert å ta meg en tur for å lette på samvittigheten.. Men det får heller vente til en annen dag, for under juletreet mitt i år lå det både muffinsmaskin, cake pops maskin og kakefat så man kan vel trygt si at det virker veldig mye gøyere å prøve dem ut enn å gå meg en tur hihihi! I tillegg hjelper det heller ikke på at jeg har fått varmeteppe også! Så nå ligger jeg her å varmer meg, mens det smålig regner utenfor i vintermørket. Og mens jeg sitter her under teppet tenkte jeg at jeg kunne jo likegodt blogge litt! For selv om det har vært juleferie så har ikke min bakeglede måtte lide! Jeg har faktisk fått prøvd meg på mange nye ting denne ferien som å for eksempel prøve å lage krumkaker (på et ødelagt krumkakejern) og laget hjemmelaget is! Så før det hoper seg opp for mye her med innlegg som jeg burde ligge ut tenkte jeg å skrive om noen muffins jeg laget før jul!

Nå tenker du sikkert etter å ha lest en del om julen min at dette er julemuffins, men det er det ikke og hvis du alt har lest overskriften så vet du at dette har ingenting med jul å gjøre! Dette har faktisk med dåp å gjøre! Jeg fikk nemlig spørsmål om jeg kunne ta en bestilling på 50 cupcakes til en barnedåp. Jeg svarte jo selvsagt ja til dette Og syntes det hørtes veldig gøy ut! Men jeg ble fort minnet på at å pynte muffins er ikke helt det samme som å pynte kaker! Selv om kaker er større og tar lenger tid å pynte, er det faktisk litt vanskeligere å pynte muffins synes jeg. en muffins eller cupcake som noen kaller det er mye minder i størrelse og dermed er det også mindre flate til å pynte på. Cupcakene skal se søte ut, med velsmakende smørkrem på. Menn de skal ikke være for pyntet. Jeg bestemte meg derfor for at alle cupcaksene skulle bli sprøytet make med smørkrem. Jeg valgte å bruke wilton sin M1 sprøytetipp for dette. På toppen laget jeg forskjellige figurer som jeg skulle pynte med. de som hadde bestilt muffinsene ønsket jentete pynt, med jentete farger på, siden det var en liten prinsesse som skulle døpes!

Jeg laget for anledningen tåteflasker, barnesko, sommerfugler og blomster som pynt på mine cupcakes! figurene laget jeg av MMF. Jeg farget MMF i fargene, rosa og lilla siden dette er typiske jentefarger. Etter at jeg hadde laget pynten ferdig brukte jeg spiselig glitter til å glittre opp alle figurene litt. Jeg brukte rosa og perlehvit glitter på disse.

Resultatet ble som du ser et lite hav av søte små vanilje cupcakes og red velvet cupcakes pyntet med ostekrem og baby figurer. Håper du likte disse søte små og kansje ble litt inspirert til å lage noen selv også!

Godt nyttår til dere alle! Måtte det bli et fantastisk år!
 
Think Pink!
 
  


 

2 kommentarer:

  1. Ser utrolig lekre ut, som vanlig ;) nam nam! Klemmer fra Nina

    SvarSlett