søndag 5. mai 2013

Konfirmasjonskake ~ sjokoladekake

Heihei!

Da var jeg her igjen etter en liten ferie til PARIS! Turen var helt fantastisk! Koste meg kjempe mye sammen med mine to supersnille kusiner. Så nå etter å ha kommet hjemm, kjenner jeg meg inspirert til å prøve meg på noen nye prosjekter. Men før den tid så har jeg en del konfirmasjonskaker å lage. Har alt laget 2 denne helgen, så tenkte jeg skulle vise dere den ene i dag!

Selve kaken er sjokoladekake med sjokolade krem som fyll. Dette er en sjokoladekake jeg selv er veldig glad i. Kaken er utrolig saftig med en rik smak av sjokolade. Personlig liker jeg ikke så godt sjokoladekaker, men denne kaken her kan jeg spise mye av når jeg først begynner!

Tema for kaken var blomster og sommerfugler. Inspirasjonen for kaken kom fra en tidligere sommerfugl kake jeg har laget for de samme før til en navnefest. Kaken skulle derfor minne om den forrige, men denne gang var den ment for en konfirmant. Jeg valgte derfor å gjøre kaken litt med ungdommelig. Blomstene ble derfor ikke laget på samme måte som ved forrige kake, men jeg tok fortsatt i bruk samme type sommerfugler som forrige gang. All pynten er laget av fondant. Sommerfuglene pyntet jeg etterpå med glitter for å gi dem det lille ekstra.

Blomstene jeg laget for denne kaken er rett og slett en god miks av fantasiblomster i sterke fargerike jentete farger! Selve trekket på kaken var lyselilla MMF. Det var derfor viktigt for meg å bruke farger på blomstene som ville skille seg litt ut fra bunnen så vi så dem godt. Resultatet ble en fantasi skog av blomster og stilker som snirklet seg rundt på kaken. For å avslutte det hele drysser jeg forsiktig litt glitter over alle blomstene. Til slutt skrev jeg på en liten hilsen til konfirmanten, fra hennes farmor som hadde spurt om jeg kunne lage kaken for henne:)

Håper dere likte kaken. Kommer snart igjen for en ny konfirmasjonskake:) ha en fin dag videre. Nå skal jeg sitte meg godt tilrette foran TV og bare nyte hviledagen min:)


Gratulerer til konfirmanten!

Think Pink!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar