søndag 5. januar 2014

Bamsekake med en liten hemmelighet!

Heihei!

Da var det alt et nytt år! Og jeg håper selvsagt at det blir et fantastisk år for alle!

Jeg tenkte at jeg skulle starte dette året med å avsløre fjorårets største hemmelighet!!! Jeg ble nemlig spurt om å lage en helt spesiell kake i fjor for en veninne som hadde fått vite at hun var gravid. Kaken skulle hun ha i et familieselskap. Den skulle selvsagt være barnevennlig da kaken skulle avsløre det som alle lurer på når noen er gravid, nemlig om det blir en gutt eller jente! Kaken fikk på ingen måte avsløre kjønnet utenpå, for det skulle holdes hemmelig til man kuttet den opp! Kremen inni skulle ha enten blå eller rosa farge for å fortelle hva det ble!

For at jeg skulle kunne farge kremen måtte vi velge en kake hvor man kan bruke lys krem. Sjokoladesmørkrem er ikke så lett å farge, og jeg liker personlig ikke smørkrem uten sjokoladesmak, da det bare smaker sukker og smør! Vi ble derfor enige om at det beste var å lage en sukkerbunn kake fylt med farget pisket krem, toppet med enten blåbær eller bringebær ut i fra kjønnet. Kaken ble så dekket med hvit marsipan og pyntet!

Jeg laget en spiselig Me to You inspirert bamse av puffet ris. som jeg dekket med fondant. Bamsen ble så plasert på toppen av kaken. Rundt pyntet jeg med fargerike fondant stjerner. Resultatet ble som du ser en baby kake som ikke avslørte noen hemmeligheter!

Kanskje du også lurer nå på hva det ble? vel hvis du vil finne ut av svaret må du titte neders på siden! Det jeg derimot kan avsløre er at den lille er verdens nydeligste lille! Og nå i julen var vi for første gang på lekelandet Baluba for å leke! Både jeg og mammaen til den lille har jobbet der i flere år og det var slik vi ble kjent, så selvsagt skal også lille vennen bli like glad i stedet som vi er!

Å få lage en slik kake er kanskje noe av det gøyeste jeg har laget! Å faktisk få æren av å vite en så stor hemmelighet før alle andre er ganske stort, og enda større at noen velger å stole så mye på deg at de faktisk forteller deg hemmeligheten og lar deg få lov til å være med på å dele den med alle andre! Hva synes du om en slik kake? Er dette noe du selv kunne tenkt å ha gjort? Jeg for min del kommer nok til selv å lage en slik kake en gang i fremtiden, for dette var gøy!!! Men nå skal jeg ikke mase videre her for nå skal du få lov til å finne ut av hemmeligheten du også! Del gjerne dine meninger om kaken! Er alltid kjekt med tilbakemeldinger!


Think Pink! 


Think Pink

2 kommentarer:

 1. Så nydelig kake ♥ -Super søt!

  Flott blogg også, havnet i min "kakeblogger" liste :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Heihei! Så kjekt å lese slike tilbakemeldinger! Tusen takk:D Og takk for at du deler bloggen min :D

   Katrine :)

   Slett