søndag 4. mai 2014

Konfirmasjonskake til jente

Heisann!

Da var konfirmasjonstiden kommet og hver helg er fylt med kaker som skal dekoreres og leveres! Denne helgen har jeg laget 3 kaker for naboene mine og neste helg er det søte Lise som skal få kake! Men mens jeg pynter og planlegger nye kaker tenkte jeg å dele konfirmasjons kaken jeg laget forrige helg med dere!

Som dere kanskje har fått med dere jobber jeg egentlig som lærer. Baking er bare noe jeg gjør på fritiden. Jeg er ikke utdannet noe som helst innen for kaker og søtsaker. Det er heller ikke yrket mitt, men en hobby som jeg er så heldig å få holde på med! Når jeg lager kaker er det fordi jeg selv ønsker å bake de. ikke fordi jeg har det som jobb. Derfor blir ofte hver kake jeg lager ekstra personlig for meg, da det ofte er kjente og kjære som ønsker at jeg skal bake for dem! Forrige helg var jeg så heldig å få lage konfirmasjons kake til en tidligere kollega av meg sin datter! De ville gjerne ha en helt enkel og grei kake med roser og navn på. Jeg bestemte emg for å lage kaken slik som du kan se på bildet!

Som du ser har jeg valgt å bruke lilla roser med rosa fantasiblomster og ikke rosa roser. For dere som kjenner meg virker dette sikkert rart, da rosa er min favoritt farge. Men nå er det slik at ofte kan rosa roser på slike kaker se litt barnslig og prinsesseaktit ut, hvis ikke resten av tema for dagen går i rosa. Når man er konfirmant er man på vei inn i de voksnes rekker og det vil jeg også at kaken skal gjenspeile. Jeg syntes derfor lilla var en mer passende farge. Men som du ser valgte jeg å beholde litt rosa også!

Jeg valgte å lage kaken i en hjerteform denne gangen, rett og slett fordi jeg synes det er en fin form å bruke på spesielle dager. Runde kaker ser vi hele året! Så da synes jeg vi skal gjøre det lille ekstra på slike dager som dette!

Alle blomstene er glitret til med spiselig glitterstøv, og navnet er skrevet med glitrende gele-penn. Som jenter flest elsker jeg glitter og bruker det så ofte som mulig på mine kaker.Kanskje du har noen du liker å bruke på dine kaker?

Vel dette var da altså første av en god del konfirmasjons kaker denne våren! Ta gjerne en titt innom om ikke så lenge for flere kaker!Think Pink!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar